Hva ønsker du?

Les om våre tjenester og ta kontakt for å høre hva vi kan hjelpe deg med! Velkommen til oss!

Your image

Reklame og profilering

Behøver du og pusse opp din gamle logo? Er det på tide med oppdatert brosjyre, eller ønsker du en mer moderne og attraktiv profilering av bedriften? Har du en god idé men behøver en kreativ venn? Vi hjelper deg!

Infoskjermer

Infoskjermer

Bruk infoskjermer for å nå travle mennesker på farten. Lever ditt budskap på en kortfattet og målrettet måte. Vi leverer programvare og hjelper deg med design!

Your image

Nettside tilpasset deg

Hva slags hjemmeside behøver du? Vi hjelper deg med en enkel og brukervennlig  løsning som dekker dine behov og som tiltrekker dine kunder. Bli funnet på nett og spiss budskapet ditt!

Your image

Nytt firma - oppstarthjelp

Vi deler våre erfaringer med deg, og hjelper deg igang med en oppstartpakke på logo, trykksaker og webside! Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Your image

Levende bilder 

Et bilde sier mer enn tusen ord. Har du vurdert å fortelle din historie med levende bilder eller animasjon? Vis produkter og tjenester grafisk. Bli med på en brainstorm!

Your image

Kjenn dine kunder!

Lær å bruke sosiale media målrettet, og hvordan Google Analytics kan gi deg statistikk over besøk på nettsiden. Bli mer treffsikker i markedsføringen. Vi hjelper deg igang!