Design & utvikling websider

Har du vanskelig med å få satt av tid til oppdatering og drift av websiden din? Luculentus kan hjelpe deg! Vi sørger for at din webside er oppdatert til enhver tid. Våre medarbeidere kan enkelt nås via epost, og alt du behøver å gjøre er å sende dine endringsønsker, og vi renskriver og legger det ut på websiden for deg. 

Mange bedrifter sliter med at ingen ansatte egentlig er fortrolig med å være redaktør på egen nettside, og selv om "alle firma MÅ ha en nettside", er det overraskende mange som i etterkant, raskt behandler nettsiden som bedriftens "stebarn". Websiden blir sjeldnere oppdatert, og til slutt er den inaktiv og raser nedover i søkemotorer med manglende besøk.

Saken er at hvis ingen har tid eller lyst til å ta på seg den viktige jobben med å oppdatere bedriftens webside, er det på tide å vurdere om det er mer lønnsomt å leie inn hjelp. Det er en dårlig løsning og la en uengasjert ansatt tvinges til et venstrehåndsarbeid som neppe vil bidra til å markedsføre bedriften på en god måte.

Her behøves en nettredaktør! Ingen grunn til å vente!

Vi elsker jobben du hater! :-)