Design & utvikling websider

En nettbutikk behøver ikke være komplisert og koste skjorta! Med Joomla CMS, en komponent som integrerer en enkel butikkløsning og en kobling til kortbetaling med Paypal, er du snart på nett med dine produkter.

Nettbutikk med Joomla

22virtue22

Du administrerer enkelt din nettbutikk selv og legger inn produktbeskrivelser, bilder og priser. Kundene registrerer seg på nettsiden, logger inn og kan da handle og betale med kort via en redirect til Paypals betalingsløsning Praktisk og enkelt! Ønsker du å bruke vanlig fakturering eller oppkrav, kan du selvfølgelig gjøre det. Du kan også bruke nettbutikken som kun en produktkatalog.

VirtueMart er en av de mest brukte nettbutikkene for Joomla. Det finnes ulike alternative løsninger, og vi hjelper deg å finne den som passer deg best. De fleste har brukerstyring, kunderegistrering og enkel administrering av varekategorier og tilhørende produkter. De mest kompliserte butikkløsningene har avanserte instillinger for rabatter, fraktkost og nedlastbare produkter.

Historikk og ordreoversikt lagres på kunden i nettbutikken, og du kan tilpasse felt for kundeopplysninger etter behov. Kunden må registrere seg og bekrefte sin bruker før de kan logge seg inn å handle. Dette er en trygghet både for deg og for kunden.

Vi kan tilby en komplett pakke med oppsett, installasjon og ikke minst en grundig opplæring.