Medarbeidere i Luculentus

Daglig Leder

Arne Haakon har ansvaret for å holde oss kreative damene i ørene og sørge for at det vi har det gøy med å kreere blir omgjort til penger. Vi er takknemlige for at han tar jobben med å holde orden i papirer og regnskap, og han liker arbeidslister, planlegging og statistikk.

Grafiker

Hun har bakgrunn fra Gerhard Schøning's Kunstlinje (i dag Thora Storm) og Grafisk Design på Norges Kreative Høgskole. Hun har i tillegg en bachelor i Medievitenskap med fordypning i Visuell Kultur fra NTNU.

Salgssjef og konsulent

Narve er vår utadvendte og ekstroverte salgsperson som elsker alt som har med salg og lønnsomhet å gjøre. Han har lang fartstid innen salgskultur og har jobbet som både selger, salgssjef og kurs/foredragsholder og hjulpet bedrifter med å forbedre sine salgstall.

Webutvikler

Sunniva har en forkjærlighet for koder og det tekniske på baksiden av en webside. Lærenem og kjapp i avtrekker'n. Det beste Sunniva vet, er når Luculentus får en ny kunde/ nytt oppdrag, og hun kan kaste seg over å bygge opp den tekniske grunnmuren til en en "nyfødt" side.

Kreativ Leder

Grethe har ansvaret for opplæring av våre medarbeidere, i tillegg til å sikre at alle leveranser til kunder er av ypperste kvalitet.

Grethe har i mange år jobbet som webdesigner/ utvikler og grafisk designer hos ITsjefen as i Trondheim, og har produsert sider til bedrifter og organisasjoner over hele landet. Hun har jobbet med Joomla CMS i over ti år og kjenner dette systemet ut og inn.