Produkter og tjenester

Luculentus kan hjelpe din bedrift med alt du behøver for en treffsikker og profesjonell presentasjon av din bedrift, og har gode avtaler med leverandører av trykk og reklameprodukter som du som kunde kan benytte deg av.

Vi har som prinsipp at vi ikke tar betalt for produksjon/leveranse av reklamemateriell, men kun på den kreative delen av et oppdrag som har med utforming og grafisk design å gjøre. Dette betyr at vi lar våre kunder få gleden av våre evnt rabatter og prisavtaler når det skal produseres brevark, visittkort, rollup eller messeutstyr osv.

Som du ser i menyen, har vi stor variasjon i typer tjenester som gjelder reklame/ markedsføringsmateriell og profilering. Ta kontakt for et godt tilbud!

Hvor ofte har du ikke tenkt at det ville være flott å skaffe noe ekstra til ansatte, samarbeidspartnere eller kunder når bedriften skal arrangere noe spesielt?

  • Dere skal på firmatur, det være seg blåtur og rent sosialt, eller ha en teambuildingshelg med fokus på visjon, verdier og mål for framtiden.
  • Det nærmer seg et jubileum som er vedt en ekstra feiring og markering.

Hvorfor ikke få hjelp til å lage motiv på T-skjorter eller design på nyttige produkter av god kvalitet som prikken over i'en i en allerede positiv og inspirerende setting?

En logo er mye mer enn en tilfeldig figur som plasseres på brevark og visittkort. Bedriftens logo er selve fingeravtrykket; så og si bedriftens DNA! Din logo skal sørge for at kunden enkelt husker firmanavn knytter dette mot tjenestene dere leverer.

Og utarbeide en logo, krever kunnskap om og kjennskap til bedriften, og en logo skal være så god at den kan overleve i mange år.

Brosjyrer er en flott måte å vise frem bedriften din på. Når man benytter brosjyrer til markedsføring, kan man med riktig design og tekst fange leserens oppmerksomhet på en måte som man ikke gjør i andre mediekanaler.

En brosjyre kan ligge på venterommet, brukes på messe, du kan sende dem som DM i posten eller legge ved en faktura. 

Trykk på tekstiler til  organisasjoner, idrettslag, korps og foreninger

Mange organisasjoner og lag har et evig mareritt når de skal arrangere en leir eller cup. Det er mye arbeid med å organisere og administrere design, produksjon og bestilling av T-skjorter eller andre produkter til hundrevis av deltagere spredt over det ganske land. Hvilket motiv skal en t-skjorte ha, og hvordan organisere hvordan deltagerene skal bestille ønsket størrelse? Hva med feilbestillinger, avbestillinger og betaling?

En designprofil for bedriften bør inneholde oppsett for både brevark, konvolutter og visittkort. Ofte kan man også ha bruk for dokumentmapper og presentasjonsmateriell som benytter elementer fra profilen. Jo mere gjennomført og gjennomgående bruken av bedriftens profil, jo mer profesjonelt blir bedriftens ansikt mot kunden.