Når du starter en ny bedrift er det viktig å ha gode samarbeidspartnere og folk som kan gi deg gode råd om de smarte valgene.  

Det er ikke nok å ha en god forretningside eller et fantastisk produkt, hvis du ikke får markedsført og delt dine ideer på en profesjonell måte.

Vi i Luculentus kan hjelpe deg med gode råd om hvordan og hva du bør tenke på i en startfase. Vi har selv erfaring som gründere og har praktisk og konkret erfaring med bedriftsetablering.  Denne kunnskapen deler vi gjerne med våre kunder, slik at ditt nye firma får en god start.  I samarbeid med ditt firma utarbeider vi en helhetlig og profesjonell firmaprofil i form av logodesign, brosjyrer, visittkort og kontorrekvisitta, samt hjelper deg med en god løsning for webside.

Vi ønsker en langsiktig relasjon til våre kunder, og derfor vil vi levere kun det du trenger i startfasen.  Samtidig utarbeider vi en helhetlig plan for hva du trenger av materiell framover når firmaet ditt vokser. På denne måten slipper du unødvendige kostnader i startfasen.

Behøver du en kreativ sparringspartner for å finne ditt unike uttrykk? Er du usikker på hva du trenger av grafisk materiale og vil unngå å bruke unødig med ressurser i denne fasen?

Kontakt oss for en uforpliktende prat over en kaffekopp, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg!

 

Et kort og uforpliktende møte

Har du råd til å la være? En effektiv og kreativ prat over en kaffekopp kan være med på gjøre startgropa betydelig enklere å komme seg ut av!