Tjenester web - digitale media

En webside er ikke bare en plakat på nett! Hvilken funksjonalitet og hvilken type side en bedrift eller organisasjon behøver, kan variere stort. En enkel enmannsbedrift behøver ikke samme kompleksitet som et større firma eller en organisasjon. 

Layout og design avhenger av bransje, målgruppe og hva som er målet med websiden. En nyhetsside har et helt annet oppsett enn en nettbutikk, og noen sider har mindre tekst og fokus på bilder og media, mens andre har fokus på informasjon og tekst. Skal siden være interaktiv og brukerstyrt eller kun til statisk informasjon om bedriften? 

Hva ønsker du av din webside?

En nettbutikk behøver ikke være komplisert og koste skjorta! Med Joomla CMS og en komponent som integrerer en fullstendig butikkløsning og en kobling til kortbetaling med Paypal er du snart på nett med dine produkter.

Du administrerer enkelt din nettbutikk selv og legger inn produktbeskrivelser, bilder og priser. Kundene registrerer seg på nettsiden, logger inn og kan da handle og betale med kort via en redirect til Paypals betalingsløsning uten å ha en konto der. Praktisk og enkelt!

Mange kreative utøvende kunstnere har behov for å presentere det de skaper, og i dag betyr det at de må være tilstede også på nett. Heldigvis finnes det løsninger for visning av billedkunst og foto i Joomla CMS som gjør det enkelt å laste opp bildefiler og skrive omtaler uten å måtte ha datakunnskap eller teknisk innsikt.

Organisasjoner med en viss størrelse på sin medlemsmasse, har behov for en litt annen type webside! Det gjelder også borettslag og sameier, der et styre har behov for å få informasjon ut til sine beboere.

En slik side spisser sitt innhold mot sin faste brukergruppe, og vil naturlig ha en mer "intern" karakter enn en vanlig nyhetsside.

Mange lag og organisasjoner benytter dyre onlineløsninger for påmelding til sine arrangement. Dette er helt unødvendig!

Med en webside laget nettopp for administrering av eventer, konferanser og kurs, har du full styring over både påmeldinger, prissetting, komunikasjon med deltagere og betalingsløsninger.

Vi har i dag flere kunder som benytter dette, og disse erfarer både kostnadsbesparelser og større effektivitet med administeringen av kurs/ arrangementer.

Målrettet og treffsikker bruk av en nettside

Når Luculentus har levert nettside til deres bedrift ønsker vi at bruken av nettsiden blir optimal. Vi tilbyr veiledning og brukerstøtte slik at bedriften får en målrettet og treffsikker bruk av nettsiden.

Mange bedrifter ønsker å være synlig i sosiale medier, men de mangler en overordnet plan for hvilke de skal bruke, og hvordan sosiale media kan være nyttig og lønnsomt . 

Ikke alle har økonomisk nytte av å bruke ressurser på sosiale media som Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest. Vi i Luculentus hjelper deg gjerne med å se på muligheter og finne de beste løsningene for din bedrift!

Har du vanskelig med å få satt av tid til oppdatering og drift av websiden din? Luculentus kan hjelpe deg! Vi sørger for at din webside er oppdatert til enhver tid. Våre medarbeidere kan enkelt nås via epost, og alt du behøver å gjøre er å sende dine endringsønsker, og vi renskriver og legger det ut på websiden for deg. 

De fleste er kjent med at google har stor betydning for om en nettside blir funnet på nett. Men mange vet ikke hvordan Google rent teknisk rangerer en side, og enda flere aner ikke hva de skal gjøre for å forbedre nettsiden og skaffe flere treff. Mange tror på nettkatalogers argumentasjon om at en annonse eller oppføring vil løse saken.

Men fakta er at du selv kan gjøre mye for å gjøre bedriftens webside mer søkevennlig og øke antall treff i søkemotorer. Det er ikke nødvendig å betale pågående såkalte spesialister tusenvis av kroner for å gjøre jobben!