Din webside - tilpasset ditt behov

En nettbutikk behøver ikke være komplisert og koste skjorta! Med Joomla CMS og en komponent som integrerer en fullstendig butikkløsning og en kobling til kortbetaling med Paypal er du snart på nett med dine produkter.

Du administrerer enkelt din nettbutikk selv og legger inn produktbeskrivelser, bilder og priser. Kundene registrerer seg på nettsiden, logger inn og kan da handle og betale med kort via en redirect til Paypals betalingsløsning uten å ha en konto der. Praktisk og enkelt!

Mange kreative utøvende kunstnere har behov for å presentere det de skaper, og i dag betyr det at de må være tilstede også på nett. Heldigvis finnes det løsninger for visning av billedkunst og foto i Joomla CMS som gjør det enkelt å laste opp bildefiler og skrive omtaler uten å måtte ha datakunnskap eller teknisk innsikt.

Organisasjoner med en viss størrelse på sin medlemsmasse, har behov for en litt annen type webside! Det gjelder også borettslag og sameier, der et styre har behov for å få informasjon ut til sine beboere.

En slik side spisser sitt innhold mot sin faste brukergruppe, og vil naturlig ha en mer "intern" karakter enn en vanlig nyhetsside.

Mange lag og organisasjoner benytter dyre onlineløsninger for påmelding til sine arrangement. Dette er helt unødvendig!

Med en webside laget nettopp for administrering av eventer, konferanser og kurs, har du full styring over både påmeldinger, prissetting, komunikasjon med deltagere og betalingsløsninger.

Vi har i dag flere kunder som benytter dette, og disse erfarer både kostnadsbesparelser og større effektivitet med administeringen av kurs/ arrangementer.

Målrettet og treffsikker bruk av en nettside

Når Luculentus har levert nettside til deres bedrift ønsker vi at bruken av nettsiden blir optimal. Vi tilbyr veiledning og brukerstøtte slik at bedriften får en målrettet og treffsikker bruk av nettsiden.